2010. március 27., szombat

2010.03.27.


Ádám anyunál van, Miki élvezi az osztatlan figyelmet. Segített borsófőzeléket készíteni, imád keverni. Ezt a szokását egy fakanalam bánja, pontosabban pár hete adtam neki egy edényt és a kedvenc fakanalam, gondoltam elszórakozik vele amíg befejezem az ebédet. Jó móka kerek 30 másodpercig és a fakanalam azóta sem került elő. Majd egyszer.

Ádám még a régi lakásban az aranygaluska méretű szaggatómat tüntette el, de úgy, hogy azóta se lett meg. Szerencsére anyunak volt egy fölösleges ebből a méretből.

Ma óraátállítás, a tavaszit általában szeretni szoktam, nem okoz fennakadást és egy időre a korán kelés problémája is megoldódik. Holnap kiderül.

Ádám egy marék sajtos süti társaságában jött haza. Finom volt csak nagyon kevés! Miki két kezébe egy-egy sütivel két harapás között boldogan énekel és bólogat (ez azt jelenti finom).

Kicsit később Ádám leültetett minket és előadta a kedvenc meserészletét: húzta, húzta a répát majd elterült a földön és feladta. Utána közénk ült és azt mondta te jössz, apa is előadta a répás jelenetet. Addigra Miki is megértette miről van szó, ő ült ki, hadonászott majd megtapsolta magát és hatalmasat vigyorgott mikor mi is megtapsoltuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése