2010. március 27., szombat

2010.02.16.


Ádám minden jel szerint bárányhimlős, hurrá! (ugrál pár kört a lakásban) Most szedem össze a bandát és megyünk az orvoshoz. Valószínűleg idő kérdése és Miki is pöttyös lesz, legalább túl leszünk rajta egy életre. Tegnap előkotortam a Spock doktor könyvemet és azt írta a kicsi gyerekek szinte észre sem veszik a betegséget úgy vonul le rajtuk. Úgy legyen! Csipet egyenlőre csak pöttyös különben pont úgy pörög mint bármikor máskor. Ma már kétszer szedtem le a csillárról és egyszer a szekrény tetejéről. Szóval a közérzete kitűnő, picit sem emlékeztet egy beteg gyerekre.

Sokat fecsegtem, megyek majd ha hazaértünk a fejleményekkel jelentkezem.

Némi kettősséggel küzdök, mert a józan eszem szerint igenis jó, hogy túl leszünk rajta, védettek lesznek egy életen át. Másrészt meg olyan nagyon rossz mikor a gyerek beteg és nyüglődik. Na mindegy már nincs választásom. A dokinéni azt mondta Csipet a hét végére már túl is lesz a lényegen ha minden simán megy, a kicsi meg a következő 2-3 hétben bármikor produkálhatja a tüneteket. Várjuk.

Egyébként én is voltam bárányhimlős kb 20 éve (húúú már ezt kell mondanom) az öcsém hozta haza az oviból. Viszketett meg elesett voltam és nem mehettem a játszótérre pedig nyár volt. De aztán elmúlt és még mindig élek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése