2010. március 26., péntek

2009.06.30.


A mai napnak sosem lesz vége? Ádám elvileg ebédel, gyakorlatilag már csak szórakozik, de ha el merek pakolni előle iszonyú hisztit fog csapni amivel felébreszti Mikit. Inkább hagyom, majd utána fölsöpröm a rizst az asztal alól.

Mikinek már 5 áttört foga van. Hihetetlen iramban fogzik és nagyon ügyesen használja is őket. Az első még épp csak kibújt már megharapott vele. Viszont nagyon jól viseli, kicsi nyálzás és nyüglődés van de semmi hasmenés, láz, takony, piros popsi, ahogy Ádámnál megszoktam. Az öt fog összesen kétszer okozott éjszakai nyüglődést, akkor kapott Nurofent és kész, durmolás tovább.

Vasárnap a Leó kétszer is úgy eltűnt, hogy már kezdetem szerkeszteni a WANTED plakátot. Apa porszívózott (azt nagyon utálja) közben nyitva volt az ablak és azt hittem kiment. Végignéztük a szokásos búvóhelyeit, sehol, az erkélyen nincs, szomszéd erkélyen szintén nincs. Egyszer csak apa kihúzta a fiókot, amiben két órával előtte Miki rámolt és előugrott őkelme mint egy nyúl a kalapból  Másodszorra meg fölült a szekrény tetejére a plüss mackók közé.  Jövő héten esedékes az új bolhanyakörv vásárlás akkor ráírom a címünket ha megint elmegy világot látni és nem találom legalább haza tudják hozni a szomszédok, főleg ha engedi magát megfogni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése