2010. március 26., péntek

2009.07.17.



Figyelem a fiúkat és olyan érdekes látni mennyire mások. A fő fejlődési pontok (fordulás, felülés stb) eddig nagyjából megegyeztek még fogzani is 10 hónapos korukba kezdtek.

Ádám egy éves korára 2 db foggal rendelkezett, a lakásban biztonságosan gyalogolt, ha elesett nem csinált belőle drámát, szerintem az egyensúly érzéke jobb volt. Vele simán lehetett menni bárhová, ücsörgött a babakocsiba, élvezte a kilátást, később a gyaloglást is hamar megszokta.

Mikinek már 6 foga van és nagyon ügyesen használja is őket, kapaszkodva közlekedik vagy egy széket tologat maga előtt, imád felfelé kapaszkodni, szerintem falmászó lesz. Ádám pedig kaszkadőr. Én meg idegroncs

Ma Miki a székhez tolta az emeletes parkolóházat felmászott a tetejére onnan tovább a székre és már majdnem az asztalon volt mire odaértem. A villám hozzá képest lassított felvétel.  A babakocsit utálja csak akkor hajlandó benne maradni ha közben majszolgathat. Karban jobban elvan de alapvetően utál minden kimozdulást mindegy hova megyünk és mindegy meddig tart.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése