2010. március 26., péntek

2009.07.07.


Ádám tegnap éjjel ordított, mire beértem a vízzel, bepisilt, a felénél még sikerült ráültetnem a bilire. Mikit is fölébresztette és az apját is aki éjjel használhatatlan, nem félreérteni, jó apa a szoptatáson és főzésen kívül bármit megcsinál ha szükséges de az éjszaka nem az ő asztala, be se engedtem a gyerekszobába. Nem vagyok előrébb vele.

Ma is nagyon rosszul aludt, hallottam, hogy valamelyik nyöszörög de mire komolyan magamhoz tértem csend lett. Aztán matatás és jön Ádám, kicsit nyüszögött, pisilni nem akart, visszatettem az ágyába, kapott inni és csönd lett. Közben Miki is felébredt de csak körülnézett és durmolt tovább. Két órával később Ádám megint visít, mint akit élve nyúznak, ráültettem a bilire akkor pisilt közben ordított, utána nagy nehezen sikerült megnyugtatnom, megint ivott pár korty vizet, visszafektettem és akkor már aludt reggelig. Szerencsére Miki megint csak tudomásul vette az eseményeket és aludt tovább.

Egyszerűen nem tudom, hogy mitől van ez a cirkusz. Az a legnagyobb baj, hogy csak ül az ágyban ordít és hiába minden ölelés, csitítgatás csak visít (és fölébreszti Mikit) ha nagy nehezen sikerül beletöltenem 2-3 korty vizet akkor nyugszik meg. De addig mintha nem is lenne igazán ébren, kommunikálni se lehet vele csak visít. Szerencsére összességében ritkán fordul elő ilyen akció.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése