2010. március 27., szombat

2010.02.20.


Ádámnál múlt héten volt farsang, hajótörött matróz volt, az arcfestés annyira tetszett neki, hogy délután sem engedte lemosni :-)

Hétfőn bárányhimlőt hozott, kedden a dokinéninél kezdtünk, meg körbetrombitáltam a családot és barátokat, hogy aki eddig nem volt pöttyös és az elmúlt két hétben találkozott velünk az számítson rá. Ma már csak a száraz sebek vannak rajta, de oviba majd csak még egy hét múlva mehet. Igazán simán megúsztuk, nem volt lázas, csak picit viszketett neki és a pöttyökön kívül kifejezetten virgonc. Szerencse, hogy még nincs nagy tömeg a játszótéren mert időnként muszáj volt kivinni nehogy kirúgja a ház oldalát.

Lementünk motorozni, Ádám napok óta Miki motorjáért vinnyog ezért arra gondoltam levisszük a régi motorját is. Két egyforma motor = béke. Az első 10 percben minden simán ment. Ádám motorozik, Miki kicsit motorozott aztán sétált éljen mindenki boldog. Miki elkunyizta Ádám motorját, gondoltam cserélnek, Ádám is ment egy kört a Mikiével aztán követelte vissza az övét, mert azon van a helikopter. Miki annál inkább nem adta, hiába minden próbálkozás nem jutottunk egyezségre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése