2010. március 26., péntek

2009.09.11.



Ádám szeret oviba járni, az óvó  nénik is odavannak érte csak nem hajlandó pisilni. Meglátja a WC-t és sikítva rohan a másik irányba. Aztán bepisil. Tegnap és ma is hoztam haza egy adag pisis ruhát. Hétfőn beviszem a bilijét, az óvónők nem lelkesedtek az ötletért de szerintem nekik is egyszerűbb kiborítani mint átöltöztetni a gyereket. A pelenkázást felajánlották de Ádám már egy éve szobatiszta csak az idegen WC-ktől kap sikítófrászt. Azt meg mégsem hozhatom haza az oviból.

Miki végre elengedte a kapaszkodóját és megtesz egy-két bizonytalan lépést. Két napja kitartóan gyakorolja az új tudományát és nagyon boldog (én is). Már nagyon várom, hogy igazán elinduljon, mert babakocsiba nem hajlandó megülni, ha valahova megyünk csak karban tudjuk cipelni és nagyon nehéz. Nekem meg minden reggel el kell mennem két gyerekkel az oviba (Ádám tempóban 15 perc) aztán haza. Ha még sokáig cipelteti a seggét a fiatalúr vastagabb karom lesz mint apáé.

Ma voltam Mikivel egy rendezvényen. A körzetes védőnők szervezték, az anyatej hete alkalmából. Kaptunk ajándékot (egy marék szórólapot és termékmintákat) egy szál rózsát és még a totón is nyertem (néhány gyerekjátékot) jó volt kicsit kimozdulni. Találkoztam egy régi barátnőmmel most láttam először a kislányát.

Miki tőle szokatlan módon élvezte a dolgot, na nem vitte túlzásba de a karomból élvezettel szemlélte a többieket. Nála már ez is eredmény, hajlamos sokkot kapni ha sok idegen van körülötte és lerohanják.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése