2010. december 30., csütörtök

2010.12.30./2.

Ádám ma megkérdezte mikor jön már a tesója. Ezt a kérdést még sosem tette fel, és pont most a legnehezebb rá válaszolni :-) Már én sem bánnám ha valaki azt mondaná, hogy akkor kedd reggel 8 óra. Na ne álmodozzunk. Igazából már az is nagy eredmény, hogy mivel időben elhintettem mindenhol, hogy idén már nem áll szándékomban szülni, így nem botlok lépten nyomon "egyben vagy még?" típusú kérdésekbe. Már kétszer voltam 4 hétig minden órás gyakran kellett tízig számolnom nehogy bokán rúgjam a kérdezőt, hisz ő nem akar rosszat.
Ádám mostanában sokat kérdez, kedvencei a "mét?" és "miét?" (mért, miért). Gyakran forog a szemem a kérdéseitől de igyekszem válaszolni. A nehézség főleg abban van, hogy sokszor az ismert kommunikációs problémánk miatt, nem értem mit mond és hiába mutogat kb 20 esélyes dolgot látok. Aztán vannak az ismétlődő kérdések, szinte minden nap megkérdezi:
- Te fözö ebédet? Mét? - csak, mert úgy unatkozom, jó, jó neki nem ezt mondom de a heti negyedik kérdésnél már nagy a kísértés. :-DDD
Jelentem Ádám tényleg jobban van, ma már hisztizni is tudott, meg duzzogni, még a büntit is kiérdemelte.

3 megjegyzés:

  1. Akkor úgy látom egyben vagy még...

    VálaszTörlés
  2. Akkor ha megkérdezem hogy egyben vagy még:) bokán rugsz?:D:D Kitartás!!
    Puszi
    BEus

    VálaszTörlés
  3. Bizony, bokán tartsd a monitorhoz :-DDDD

    VálaszTörlés