2010. december 3., péntek

2010.12.03.

Pocsék éjszakám volt ilyenkor hajnalban már csak vergődök az ágyba és sürgős írhatnékom támadt. Közeleg a karácsony és eszembe jutott néhány rémálom ajándék:
- fürdőszoba mérleg: természetesen nem rossz ha az ember lánya kb tisztában van a súlyával de ilyet tutira nem szeretnék ajándékba kapni
- babaholmi: ez idén aktuális, szóval valóban praktikus ötlet már Hudinire gondolni de azért a fa alatt nem szeretnék egy marék babaruhát bontogatni ez még az én karácsonyom
- szakácskönyv: igen szeretek főzni de már annyi szakácskönyvem, receptgyűjteményem van, hogy ha ma nekiállnék mindet kipróbálni életem végégig minden nap mást főznék ismétlés nélkül. Ezt nem teszem helyette egy dobozban várják a konyhabútort meg a végleges helyüket. KIVÉTEL az a könyv amit a főoldalon (meg égen-földön) keresek. Az nem szimpla szakácskönyv hanem annál több.
Aminek viszont mindig örülök a konyhafelszerelés, igaz általában dolgozni kell velük de én szeretek ilyesmit kapni. Persze itt sem ész nélkül minden félét, pár napja írtam néhány elképesztő darabról velük nem sokra mennék.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése