2010. december 24., péntek

2010.12.24.

BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!

A Szabó család karácsonya 2010. 1. nap

Csendesen indult a reggel lehet a fiaim tegnap kitombolták magukat. Reggeli után bevetettem magam a konyhába és szépen megfontoltan haladva nekiálltam a vacsorának. Közben apa összeszedte a pihéseket és elmentek buszjegyet, meg csillagszórót kutatni. Utóbbi nem sikerült helyette vettek világítós szívószálat. Közben Leó felügyelete alatt becsomagoltam apa ajándékát, tőlem szokatlan módon egész tűrhetőre sikerült (uuuuutálok ajándékot csomagolni).
Ádám segített kalácsot sütni, itt épp munkában.
Íme a kész a művek, az enyém...
... és Ádámé.
Mikor Miki felébredt a fiúk elkezdték feldíszíteni a fát. Idén sikerült agyvérzés és dísz törés nélkül a mutatvány. Apa önszántából még karácsonyi zenét is rakott fel aláfestésnek. Igen, jól látjátok a pihések aktívan segítenek. Nálunk kicsi korom óta a program szerves része volt a családi díszítés, számunkra ez így természetes.
Elkészült a fa. Mindenki mereszgesse a szemét ott vannak a rég áhított piros-fehér sétabot cukorkák is! :-D
Amikor állt a fa, elmentünk átöltözni és képzeljétek, közben nálunk járt a jézuska.
Nagy volt az öröm, mindenki hamar megtalálta a saját kupacát. Ott a sarokban bújik egy doboz, az az enyém, igazi citrusprés :-)
Az első csodálkozás után, gyors csere, Miki nagyon beleszeretett Ádám Legos dobozába, Ádám természetesen Miki autójába. Ezen vinnyogtak is nem keveset, és még fognak is, jaj. De sajnos ebből a nagy kamionból csak egy volt a boltba és akkor már Ádámnak a három doboz Lego itthon pihent a szekrényben. Tehát ez most Mikinek járt.
A családi béke érdekében a nagyfiúk elvonultak Legozni,
mi kint maradtunk Mikivel a nappaliban. Megterített és kávét főzött.
Valamint kicsit terrorizálta a karácsonyfát :-)

Pocak hírek: a keményedés nagyon kitartó már három napja tart, hol erősebb, hol gyengébb, akármit csinálok. Holnapra ígérték a hidegfrontot remélem akkor végleg abbamarad.

Szolgálati: ide meg ide felraktam az ígért képeket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése