2010. október 29., péntek

2010.10.29.

Magas a cukrom kedden mehetek a Klinikára további vizsgálatokra és kapok diétát. Most nem ugrálok örömömben de lemondok a cukorról (juj de nehéz lesz) csak ne fektessenek be. Semmi kedvem a kórházhoz ott még annyira se lehet pihenni mint itthon két gyerek mellett.
Az eredményért Miki is velem jött, nagyon ügyesen gyalogolt és türelmesen végigvárta az orvoslátogatást, jól elfáradt hazafelé már úgy kellett húzni mint egy szánkót, nem is nagyon evett cserébe nagyot aludt.

Ádám lázasan jött haza az oviból azt mondta nem fáj semmije. Lényegében egész délután kókadtan heverészett csak néha élénkült meg, mikor Mikitől el kellett venni valamit. Alvás előtt kapott egy adag lázcsillapítót, várom a fejleményeket.

Mára ennyi, nagyon szétszórt vagyok mostanában. Egy adag rajzolós papírt három napig vittem az oviba, rendszeresen elfelejtek és elhagyok dolgokat. Ez utóbbit szerencsére csak itthon így előbb-utóbb megtalálom :-)

2 megjegyzés:

  1. Szia!

    Olyan jó olvasni ezeket a pocakos dolgokat.....
    Ádámnak jobbulást,mi még jövőhéten sem megyünk oviba,és ma már úgy hallottam hogy Marci is beteg lessz.Úgy utálom ezt az időt!!!!!Gyógyuljatok!
    Bencikusék

    VálaszTörlés
  2. Jobbulást Ádámnak! Te pedig vigyázz magadra! A cukorról Én is nehezen mondanék le.
    Ja, és jó neked, hogy "csak" állapotosan vagy feledékeny...

    VálaszTörlés