2010. október 2., szombat

2010.10.02.

Reggel a boltba kezdtük a napot, Miki a kocsiban, Ádám szabadlábon az egyik kartonban rendezgeti a konzerveket mikor elkapom a biztonsági őr szemeit. Igen a szemeit mert annyira sasolta a gyereket mintha lopni akarna, a négy éves! Olyan mérges lettem, gyorsan összekapkodtam ami kellett (nem volt kedvem másik boltba áthurcolni a gyerekeket) és megcéloztam a pénztárt. Útközben Ádám még levadászott a polcról egy habfürdőt, csak meg akarta szagolni de ehhez ki is nyitotta. Gyorsan visszarakattam vele, nem szeretem ha ennyire önállóan pakol és természetesen a ház őre megint a nyakunkban volt.

Délután egy rendezvényre mentünk a fiúkkal, Ádám óvodájából az egyik csoport fellépet, őket néztük meg. Amíg az előadásra vártunk a fiúk játszottak. Miki kiszúrt egy nénit akibe rögtön beleszeretett:

- Dédi, dédi! - és ment utána lelkesen. A néni hálából rögtön megkínálta SÖRREL!!!!!! Nem volt könnyű illedelmesnek maradnom de visszautasítottam és a másik irányba tereltem a gyereket. Oké tudom egy kortytól még nem lesz három füle de komolyan eszedbe jutna egy vadidegen két évest (!!!) sörrel kínálni??? A mai napon itt kicsit elegem lett az emberekből.

Összeszedtem kis csapatomat és megszálltuk a játszóteret ott kipróbáltak minden játékot, mire körbeértünk kezdődött az előadás. Ügyesek voltak a gyerekek. A 20 perces műsort Ádám tátott szájjal nézte végig utána röviden összefoglalta:

- Nagyo tesze neke! (nagyon tetszett nekem)

A nagy meglepetés Miki volt aki pici fészkelődést leszámítva szintén megbabonázva nézte végig az egészet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése