2011. augusztus 24., szerda

2011.08.24.

Tegnap délután azt hittem itt a világvége de nem, az még nem az volt.
Este Majának épp csak 37,5 fölötti lázat mértem, nem akartam lázcsillapítót adni neki, 38,5-ig nem is nagyon szoktam alkalmazni. Szépen el is aludt, a probléma úgy egy óra múlva kezdődött, még mindig épp csak hőemelkedése volt de olyan látványosan szenvedett, hogy megszavaztam fél adag Nurofent. Elaludt. Fél 12-kor olyan forró volt mintha egy friss cipót vettem volna ki a kemencéből, 39-et mértem. Enni nem akart, vizet sem fogadott el. Nem vagyok orvoshoz rohangálós de most komolyan szerveztem a b tervet, hogy is jutok el ügyeletre, bárhová ahol segítenek ha nem sikerül lejjebb nyomnom a lázát. Megkapta a gyógyszert majd az ölembe vettem, hogy a bőrünk a lehető legnagyobb felületen érintkezzen, le tudja adni nekem a fölösleget. Nem volt könnyű mert a legideálisabb (és legkényelmesebb) pózban ordított. Csak az ölemben volt hajlandó csöndben heverészni. Így vártam, közben szundikált, közel egy óra múlva a keze, lába és buksija normál hőmérsékletű lett de a lázmérő még mindig 39-et mutatott. Viszont ivott egy kis vizet és evett is. Ránézésre is sokkal jobban nézett ki a Leány, visszatettem aludni. Két óra múlva ébredt megint már teljesen normális hőfokú testtel, megint evett és még egy órát aludt. Majd fél 5-től már csak percekre csendben feküdt az ágyában. De láztalan.
Ez a második éjszaka volt amikor 5 órát aludtam 17 részletben. Egy zombi hozzám képest igazi energia gombóc. A fiúkkal kéne valamit játszanom mielőtt szétszedik a házat de alig élek, csak szeretném túlélni a napot. Maja délelőtt aludt 1,5 órát egy darabig békésen játszott a fiúkkal aztán nyüglődni kezdett kicsit ebédelt, fáradtnak tűnt megpróbáltam letenni nem akart aludni, nem akart enni, megint játszott kicsit és ezt váltogattuk amíg Miki aludt. Nagy nehezen most fél 2-kor sikerült letennem. Szinte elájult.

2 megjegyzés:

  1. Jobbulást a kishölgynek, neked meg vagy 7 órai alvást egyhuzamban!

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük az első már teljesült. Én pedig majd alszom a diploma osztója/esküvője/piros hó esés után egészen biztosan. :-DDD

    VálaszTörlés