2011. augusztus 22., hétfő

2011.08.22./2.

A mai napon Majának jutott a tündéri gyerek szerep. Délelőtt békésen ücsörgött a körülötte pattogó fiúk között és majszolgatott bármit amit megszerzett: kisautó, műanyag tányér, repülő. Annyira jól érezte, magát, hogy a délelőtti szundit egy az egyben kihagyta. Ezt lehet éjjel megbánom. A játszón is ő érezte magát a legjobban, kicsit hintázott, aztán nagyon szeretett volna homokozni, füvezni, bármit csak tegyem le. De nem tettem, annyira még nem ül biztonságosan.
Délután kijutottunk a játszóra, az első fél órában csak mi voltunk lent. Ez ma különösen jól jött, mert az én fiaim homokszórósat játszottak. Ez természetesen tilos de rajtam kívül senkit nem érdekelt. Csak akkor hagytak fel vele amikor sikerült egymás szemébe szórniuk. Itt még nem jöttünk haza mert ha játszón nyúzzák egymást és vinnyognak az valamivel elviselhetőbb mint négy falon belül.
Később két darab (igen, kettő) felső kategóriás autó állt meg a játszó előtt, az elsőből kiszállt apu és egy kislány a másikból anyu, így jöttek összesen hárman(!!!), olyan "leereszkedtünk a pórnéphez" arckifejezéssel bevonultak a játszóra, majd rögtön leültek az asztalhoz jégkrémet enni. Szívesen figyeltem volna a további eseményeket de itt Ádám kihúzkodta Miki lábát ő bömbölni kezdett. Mire Ádámot kiállítottam büntetésbe, már ő is bömbölt. Miki haza akart menni nekem pedig elegem lett. Hazajöttünk. Itthon folytatták egymás macerálását. Két hét múlva ovi. De jó lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése