2010. szeptember 16., csütörtök

2010.09.16./2.

Délután elmentünk Ádámért az oviba, amíg vártuk a kirándulós csapatot (képek itt), Miki felfedezte az ovi udvarát.

csúszdázott

motorozott

kettőt is kipróbált

és ez a rugós valami sem maradhatott ki

Ádám teli élménnyel jött haza, az úton végig fecsegett. Az első és legfontosabb mondanivalója:

- Jól érezte maga, mede máko is!

Majd elmesélte, hogy volt paci és lovagolt, valami magas házról is mesélt és a buszon sokan voltak. Este mikor apa is hazaért még mesélt egy naaaaagy tevéről. Az óvónőktől megtudtam, hogy a csapat nagyon jól érezte magát, volt ló, teve, meg sok érdekes program.

Itthon amint átléptük a küszöböt Ádám csak nyávogva volt hajlandó beszélni, kb fél órán keresztül csak a nyafogás ment. Aztán sütit kezdett követelni és mivel a tegnapi muffinból nekünk csak a szaga jutott, ezért ma is sütöttem egy adagot. Szorgos fiaim nagy lendülettel álltak neki mosogatni. A szőnyegre is jutott de olyan jól szórakoztak, majd kimosom.

Később süti evés közben Ádám mintegy mellékesen elkezdte keresni a fütyimet. Először nem értettem mit mond csak mikor mutat a sajátjára:

- Neke va füfi, apának füfi, anyának?

- Anyának nincs fütyije. - gyermek a növésbe is megállt úgy elcsodálkozott, pedig látott már meztelenül.

- Fütyije van Ádámnak, apának, Mikinek, mert ti fiúk vagytok. Csak a fiúknak van fütyijük, de anya lány, anyának nincs fütyije. - itt napirendre tért a dolog fölött és más elfoglaltságot keresett, úgy döntöttem mára ennyi elég a felvilágosításból. Ha legközelebb érdeklődést mutat folytatjuk a témát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése