2011. december 8., csütörtök

2011.12.08.

Képzeljétek az ovis télapó csomagok bontatlanul értek haza. Igaz vetkőzés után ez már nem maradt így sokáig de megegyeztünk, hogy nem falnak mindent egyszerre. Választottak a csomagból azt megehették a többit elraktuk a hét hátralevő részére.
Itt még egyben vannak a csomagok, a tasakokat ők (is) készítették hozzá. Miki nagyon lóbálta hazafelé így az ő télapója félszemű.
A csomag tartalma
Miki gondosan megvizsgált mindent.
A nyalóka okozott némi fejtörést. Nem szeretem a nyalókát, nem is veszek nekik soha, inkább egy sport csoki. Szóval Miki ritkán találkozik ilyesmivel. Ádám is főleg csak a csoki részt szokta lerágni róla a többi megy a kukába. Most egészen kitartóak voltak borsónyi méretűre szopogatták, közben itt-ott lerakták, a ragadós lé is folyt a szájukból brrrrrrr. Gyűlölöm a nyalókát! Szerencsére a következő mikulás csomagig megint nem kell vele találkoznom.
Az utolsó kép a tasakokról egyben. Ádám tegnap betömködte Mikiét az ágy alá, amit csak cafatokban sikerült kiszedni. Büntetésből Ádámét is kidobtam.
A zsákba volt valami pufi golyó, az a fajta ami édes mázzal van bevonva. Az egyik zacskót kibontottuk. Nagylelkűen Maját is meg akarták kínálni belőle, nem engedtem, túl cukros ez még neki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése