2011. november 27., vasárnap

2011.11.27.

Új aktuális kedvenc mesém (vagy film?) van. A hupikék törpikék film változata. Enegem megvettek vele, jókat röhögtem rajta. Egy a sok közül:
- Milyen színű a rendetlen törp?
- Kupikék!

Az igazság az, hogy ha filmet nézek, elsősorban szórakozni, kikapcsolódni szeretnék. Ebből kifolyólag vevő vagyok a limonádé vígjátékokra, romantikusokra és bármire aminek már a címéből lehet tudni, hogy hepiendes. Szeretem még az életrajzi filmeket és az igaz történeten alapulókat is. Ha igazán elgondolkodtatóra vágyom akkor pedig ott vannak az ismeretterjesztő csatornák, a valóság is ad gondolkodni valót bőven.

Egyébként csendes napunk volt. Kiraktam a karácsonyi ajtódíszt. Miki ha épp nem "akajt hajamit" akkor a lakást bontotta vagy Maját macerálta. Délután hazajött Ádám akkor együtt játszottak lakás szétszedőst és mikor apa elunta leültette őket büntibe. Így apa nem csak látta de hallotta is az F1 szezonzáró futamát. Éljen, most márciusig egy vasárnapi idegbaj program kimarad.

2 megjegyzés:

  1. A szedjük szét a házat,nálunk is megvan mindennap nemtudom hányszor,most épp készülök megint idegbajt kapni,mert már megint hajingálnak.Na de majd csak túléljük.:)
    Beus

    VálaszTörlés
  2. Na csoda hogy tudtam hozzátok írni,ugyanis azt írja hogy az e-mail címemem nincs engedélyezve és nem írhatok,végül mégis engedélyezte.Beus

    VálaszTörlés