2011. november 1., kedd

2011.11.01./3.

Csak a legfontosabbakat gyorsan.
Majának kibújt az első foga. Ez még harmadszorra is nagy öröm. Bár hiányozni fog a fogatlan vigyorim. Délután belázasodott de estére csak a szokásos nyüglődése maradt. Most nem tudom, hogy újabb fog várható vagy valami más. A meglévő foga már áttörte az ínyét elvileg nem ő a bűnös. Más dudort nem láttam a szájába de az ilyesmit ugye sose lehet tudni.

Miki egész nap úgy pörgött mint aki egy vödör kávét kapott vénásan. Reggel 5 előtt(!) már ébren volt és délután sem aludt. Pedig kitartóan próbálkoztunk. Cserébe fél 8-kor már durmolt. Délután apának el kellett mennie, de a laptopját az asztalon hagyta. Miki folyamatosan ott garázdálkodott, kivéve azt az egy órát amit a játszón töltöttünk. Azt hittem elfárad és letelepszik Shreket bámulni de ő folytatta a laptop macerálását, kétszer ki is kellett kapcsolnom.

Vacsorára virslivel töltött zsömlét csináltam. Nagyképűen virslis bagettnek neveztem el bár formailag picit sem hasonlított. Finom lett.

Most pedig megcélzom az ágyam. Rettenetesen fáj a derekam, a napi 4 óra Majával sétálgatás a lakásban nem tesz jót neki. Lassan nevezhetek az erős ember versenyre. A hosszútávú súlycipelésben biztos eredményes lennék.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése