2011. november 23., szerda

2011.11.23.

Szolgálati: raktam föl képet IDE.
Érdekes dolgok amivel a napokban találkoztam:

Ez egy közösségi oldalról:
"A koszos edények azt bizonyítják,hogy etetem a családom, a teli szemetes, hogy takarítok utánuk; a rendetlenség azt hogy hagyom hogy a gyermekeim jól érezzék magukat és felszabadultan játszanak; a felhalmozott vasalni való azt, hogy tiszta ruhában járatom a családom; a nedves kád pedig hogy lefürdetem a gyermekeim mindennap. Ezért ha legközelebb nálunk jársz, kétszer gondold meg, mielőtt ítélkeznél! Ha azért jössz, hogy meglátogass minket, gyere hozzánk bármikor, ha a lakásomra vagy kíváncsi, jelentkezz be, mielőtt jönnél! Másold át a státuszodba ezt, ha te is egy büszke szülő vagy!"
Szánom-bánom (vagy mégsem? :-D) de nem szívügyem a havi ablakpucolás, két nap múlva gyerek magasságban úgyis opálos a tenyérlenyomatoktól, a szekrény teteje rendszeres portalanítása, ez Leó feladata volt, ajtó mosás, szekrény nyalogatás. Ja és vasalni sem szoktam, úgy teregetek, hogy nincs rá szükség. Pont elég a disznóól és a steril műtő közti állapotokat fenntartani. Akinek nem tetszik a rendszerem, már adom is a takarító felszerelést a vasalót nem mert fogalmam sincs hol van. :-DDDLink

Ez pedig egy nagyon jó írás a konyhai "majd egyszer jó lesz valamire" polcon heverésző áhított ám feleslegesnek bizonyult vagy ajándékba kapott dolgokról. Ezek közül semmit sem kérek karácsonyra, köszönöm! :-DDD
Nekem is vannak ám ilyen cuccok a szekrénybe. Egyszer kaptam egy aprítót ajándékba, habverő és saláta centrifuga adapterrel. De kézi tekerős volt. Az aprításhoz egyszerűen nem tudtam elég erőt kifejteni, habveréssel nem is kísérleteztem, méretei miatt max 3 saláta levél fért bele. Egyik lomtalanításnál kidobtuk.
Másik gyengém a mércés kancsó, az nem felesleges de nekem van vagy 5 és ebből az egyik már igen csak gyengélkedik, csupa karc, Miki kiharapott belőle egy darabot de mégsem tudok tőle megválni. Pedig apa vett nekem hiper-szuper hőálló, mosogatógép álló Pirexeket, a fél literes napi használatban van, a literest dugdosom a pihések elől. Ők is szeretik a kancsókat, túl drága volt ahhoz, hogy a konyhakövön végezze.
Nektek valami felesleges és nélkülözhetetlen? (elsősorban nem a sablon éles kés, botmixer, fazék fakanál és társaira gondolok)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése