2011. március 30., szerda

2011.03.30/2.

Leó elköltözött. Tudom, hogy hosszútávon mindenkinek ez a legjobb de nagyon hiányzik. Asssszem most jó hosszú ideig nem akarok semmiféle állatot. Egyetlen jó dolog van az allergiában: ha a gyerekek elérnek abba korba amikor hörcsögöt, tengerimalacot, patkányt, akármit akarnak lehet hivatkozni az allergiára. Gonosz vagyok? Nem tudom elképzelni, hogy a fenti állatok akármelyikével is egy lakásban éljek. Így is pont elég lesz lebeszélni őket a szőrtelen állatok tartásáról a hüllőkért és madarakért sem rajongok.

Délután játszótéren voltunk. Nagyjából fél óra alatt indulásra kész voltunk. Szokás szerint nem igazán találták a helyüket, kicsit fötörtek a homokba, kicsit csúszdáztak, kicsit döciztek és úgy 20 perc múlva Ádám biciklizni akart. Megint elmondtam neki, hogy Majával a hasamon nem tudom lehozni a biciklit, akkor haza akart jönni, Maja sem igazán élvezte a programot. Miki már épp kezdte magát feltalálni, Ádám pedig kavicsot dobált hiába kértem, hagyja abba. Itt untam el a dolgot és hazajöttünk. A nyakig homokos fiúkat betereltem a fürdőszobába (itt szoktunk vetkőzni, hogy ne legyen homokos az egész lakás) és nyomatékosan megkértem őket, ne mozduljanak amíg Maját berakom az ágyába. Mire visszaértem Miki már hónaljig a mosdóban pancsolt.
Egyre jobban utálok játszótérre járni. Pedig a bezzeganyaság felé vezető úton ez egy fontos pont: napi két, de egy mindenképp, játszótér látogatás lehetőleg darabonként több órás. Assssszem nem leszek bezzeganya. Utálom ezt a macerát az előkészületekkel, aztán gyakran a fiúk sem találják fel magukat. Utálom az EU szabvány szürke homokot ami nagyon hamar kiszárad, fújja a szél, pogácsázásra tökéletesen alkalmatlan, ám minden kicsi résbe befolyik és a fiúk vödörszám hozzák haza a cipőjükbe, zsebükbe de még az alsójukba is. Utálom, hogy a játszótéren élő bezzeganyák etetőszéknek használják a hintát. Azt is utálom, hogy alig érkeztek meg a játszótérre máris mint valami pikniken szedik elő a csokit, kekszet, ropit mindezt jó hangosan, hogy az összes gyerek hallja lehetőleg az utca túloldalán is. Az enyémeket meg alig tudom lebeszélni a kunyerálásról. Ezer bocs én arra a max 20 percre nem viszem el a fél konyhát. Ééés utálom, hogy a 20 perces kintlét igényel 30 perc öltözést előtte, újabb 20 percet utána. Befejeztem a morgást mára.

1 megjegyzés:

  1. Morgós napok vannak....nem tudtad? :)
    Nekünk nem 10 méterre van a játszótér, ha kiruccanunk, minimum 2 órát elvagyunk, de még innivalót is el szoktam felejteni vinni...
    Nem ám felkockázott almát, meg törlőkendőt, meg mittudomén - egy egész hátizsáknyi cuccot...
    Én sem leszek bezzeganya...
    Tartsunk össze! :)

    VálaszTörlés