2011. március 28., hétfő

2011.03.28.

Van egy jó meg egy rossz hírem és most abban a hülye helyzetben vagyok, hogy nem is tudom melyik a fontosabb. Akkor kezdjük a rosszal.
Ádám beteg. Délután orvosnál voltunk nincs nagy baj, a tüdeje tiszta, igyon sokat, orrcsöpp, lázcsillapító ha szükséges és feltételes módban kaptunk egy antibiotikumot amit csak akkor kell kiváltani ha még holnap is magas láza lesz. Estére már 39 körüli lázat produkált, gyorsan belenyomtam egy adag lázcsillapítót és bedugtam az ágyba. Már nem olyan meleg, remélem nyugodt éjszakánk lesz.
A jó hír (nézőpont kérdése) Leóért jelentkezett egy család, szerdán jönnek érte. Iszonyúan fog hiányozni, hisz már 5 éve családunk része de kimondhatatlanul örülök, hogy családhoz kerül és nem menhelyre. A fontossági sorrend zavar pedig itt jön mert Ádám egészsége szempontjából ez igazán fontos.

Ádám reggel is lázasan ébredt így lázcsillapítóval kezdtük a napot. Az oviban ma volt ebédbefizetés, mivel a pénztárcám nem küldhetem át egyedül, összeszedtem kis csapatom. Miki majd kiugrott a bőréből pillanatok alatt felöltözött (hagyta magát öltöztetni), Ádám csak pityergett, nem akart jönni, hiába bizonygattam, hogy utána hazajön ő is. Amíg ezzel volt elfoglalva, felöltöztettem, közben próbáltam vonzóvá tenni a programot de az álláspontja nem változott. Azért a pityergést abbahagyta és mire kijutottunk az ajtón már semmi baj nem volt.

2 megjegyzés:

  1. Jaj, nagyon örülök, hogy Leónak van gazdája! Megkérdeztem ma anyósomat, de azt mondta, hogy Ő még egyszer nem akar a lakásba macskát. Ha kint ellenne (amit kétlek, hogy kapásból ott maradna), akkor oké. Mondtam neki,h akkor tárgytalan.

    Ádám nem azt a vírust kapta el, amitől a lányok szenvedtek múlt héten? Az is magas lázzal jár.

    Az ebédbefizetés nem ér rá az ovinak pár nap múlva, mikor már nem beteg a gyerkőc? Én volt, h egy héttel később fizettem be, de azt mondták, nem probléma!

    VálaszTörlés
  2. Nálunk csak két napig van ebédbefizetés.

    VálaszTörlés