2011. március 1., kedd

2011.03.01.

Maja álomport kapott vagy nem tudom mi történt. Ma egész nap evett és aludt. Egészen pontosan evett reggel fél 8 körül, délelőtt alvás közben néha nyöszögött, majd fél 12 körül ebédelt, utána megint alvás következett és negyed 7-kor ébresztenem kellett a fürdéshez. Remélem éjszaka is aludni fog, vagy telhetetlen vagyok?

Ha jól számolom julis már több mint fél éve életünk része. Az utóbbi időben volt pár kalandunk, néhány hete orvoshoz kellett mennem az itthon maradókra messzi mama vigyázott. Mikor hazaértem azzal fogadott, hogy baj van. Mi történt, valamelyik kiugrott az ablakon, vagy összetörték a számítógépet, ennél nagyobb katasztrófát nem tudok elképzelni. Aztán kiderült, hogy csak véletlenül julist indította be még egyszer. Az edények duplán tiszták lettek. Miki is elnyomkodta már párszor, előfordul.
Olyan két-három hete julis olyan tüneteket produkált, mintha a legdrágább alkatrésze ment volna tönkre. Apa kutatott a neten, ismerősöket kérdezett a diagnózis picit módosult vagy a drága alkatrész lehelte ki a lelkét vagy szerencsénk van és csak a lapát akadt el. Apa kicipelte az erkélyre, szétszedte, megnézte a lapát nincs elakadva, a rossz alkatrész többe kerül, mint amennyiért vettük tehát búcsút veszünk egymástól. Hiányozni fog de megleszek nélküle. Hirtelen ötlettől vezérelve apa még egyszer utoljára bekapcsolta és MŰKÖDÖTT. Pedig nem történt semmi csak julis sétált egyet az erkélyen, meg megfenyegettük, hogy kidobjuk. :-D Azóta is szorgalmasan dolgozik, ennek a gépnek kérem lelke van és most épp egy kis friss levegőre volt szüksége. :-)))

1 megjegyzés: