2010. április 28., szerda

2010.04.28.

A mai nap legfontosabb eseménye, délután összeszedtem minifiút és elmentünk az orvoshoz. Ma már láztalanul ébredt de három nap diéta után még mindig folyósat kakilt. Tehát irány a dokinéni. Rota vírus, kerüljetek el minket pár hétig, mert ez egy nagyon agresszív vírus valószínűleg csak idő kérdése és mi is elkapjuk. Szerintem így is összetehetem a kezem, hogy Miki napi egy de igen folyós produkcióval megúszta eddig. Szigorú diéta, sok folyadék, probiotikum. Szerencsétlen gyereknek már keksz undora van. Ma vettünk neki ropit, és holnap megpróbálom a főtt rizst.

Miki megtanulta egyedül működtetni Ádám fúróját. Eleinte mindkét keze kellett, az egyikkel támaszt a másikkal nyomja a gombot, közben vigyorog. Nagyon tetszett neki, hogy forog a tokmány, megpróbálja elkapni, elengedi a gombot, mire odaér a keze már nem forog. Kezdi elölről, a tizedik próbálkozás után segélykérően pillog rám. Megtámasztom és így végre meg tudja fogni a forgó tokmányt. Micsoda boldogság! Ma már teljesen egyedül jött ment, egyik kezével nyomja a másikkal tapogatja a tokmányt. A kitartás mindig meghozza az eredményt lényegében karácsony óta kísérletezett, hogy is tudná egyedül használni.

Ádám ma új dalt tanult az oviba, sajnos nem emlékszem a címére az előadásból pedig csak az utolsó sor volt felismerhető: "ide néz, oda néz, szét pislant". Emlékeim szerint ez is valami nyuszis dal.

Tegnap a szomszéd bácsitól kaptam egy bokor orgonát, még mindig csodás illata van, betölti az egész lakást!

2 megjegyzés:

  1. Szegény Miki! Jobbulást neki! Ti pedig vigyázzatok magatokra!!!

    VálaszTörlés
  2. Lényegében nagyon jól van, szerintem nem rotás (ma még nem is kakilt). Az ennél sokkal durvább tünetekkel jár. És már egy hete küzdünk ezzel a hasmenés szerű dologgal de senki más nem kapta el. Úgy tudom a rota pár nap alatt jelentkezik az egész családon. Szóval a baj nem akkora mint ahogy hangzik. Remélem így is marad.

    VálaszTörlés