2010. április 3., szombat

2010.04.03.


Tegnap Ádám egész nap mindennek az ellenkezőjét csinálta, tiszta dinnye volt. A csúcs szundi időben jött el. Elmentek anyuval boltba, majd mikor hazaértek azt hitte megy tovább anyuval, de nem. Vad visításba kezdett, nem hatotta meg sem a szép szó, sem a nyuszi, semmi. Mire sikerült lehalkítanom egy rajzfilmmel, addigra Miki ébredt fel. Nem volt jó kedvű :-(

Ma reggel korán fölraktam az ebédet meg a sonkát főni, és a festeni szánt tojásokat. Gondolkodtam a kifújáson de most hirtelen nincs szükségem ennyi tojásra, maradt a jól bevált főzés. Ádám segített festeni, főleg a fényesítésben volt ügyes, csak egy törött el, Miki az etetőszékből élvezte a műsort. Hamarabb kész volt mint gondoltam. Mellesleg most csináltam ilyet először, felnőttként. Fura volt a másik oldalon állni :-)

A tojás hadművelet után átmentünk a boltba kenyérért. Ádám igazán nagyfiúsan viselkedett, hagyta Mikit a kocsiba ülni. Meg akartuk nézni az állatboltba a nyuszikat. Múlt héten nyuszi simogatást hirdettek de egy fél darab plüss nyulat sem láttunk nem, hogy igazit! :-( Bánatunkba lelegeltük a fészek építéshez szükséges füvet. Mindjárt megyünk az erkélyre fészket építeni, aztán epedve várjuk a nyulat :-D

Sütöttem egy adag sajtos sütit, Ádám is kapott egy kis tésztát meg kiszúrót, jól elgyurmázgatott vele. A végén kisütöttük.

Utána jött a nyúl és az erkélyen hagyta az ajándékot, újabb adag autókat (mi mást?). A nagyfiúk lementek rögtön kipróbálni, mi Mikivel befejeztük a vacsora előkészületeit. Ádám a vacsoránál főleg a sonkát és a sajtot eszegette, meg a majonézes tormát akár magába is megette volna. Miki a sajtot részesítette előnyben a többibe csak belekóstolt majd kipakolta a tányér mellé. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése