2010. április 7., szerda

2010.04.06.

Húsvétkor vettem észre, hogy a szomszéd cseresznyefája virágzik. Akkor még csak az alsó ágakon díszelgett néhány virág. Tegnap reggel Ádám áll az erkély ajtó előtt majd lelkendezve:

- Itt a tajasz, itt a tajasz! (tavasz)

Nem tudom ezt így hirtelen miből vonta le, mert a cseresznyevirágról neki nem szóltam, az ő magasságából nem is látható, az erkélyen pedig vihar utáni állapot uralkodott.

Kicsit később jött érte anyu és együtt töltötték az egész napot. Este nagyon boldogan jött haza.

Mikivel elsétáltunk a patikába, kapott az alkalmon és az előszobába, félreérthetetlenül közölte, hogy ő a kutyás hátizsákja nélkül sehová nem megy. Fölhúztuk, megfogta Büdikutyát és indultunk. Hazafelé jól is jött a zsák, belefért a vásárlás. Csúnya, kizsákmányoló anya a gyerekkel cipelteti haza azt az egy doboz tablettát. :-D

Mikor Ádám hazaért még volt egy kis idő vacsoráig, megint a szivacsszőnyeggel játszottak. Apa épített belőle kockát és váltva a fejükre a húzták, aztán nem bírták kivárni a sorukat, kiderült ketten is beleférnek. Természetesen ismét civakodás lett a vége. Lassan atomjaira tépik.

A nap csúcsaként ismét eljött a lefekvés és a meseolvasás ideje, Ádám pedig egészen könnyen beleegyezett, egy új mesébe de a régi könyvből :-) Anyának is kell valami szórakozás :-DDD

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése