2011. április 22., péntek

2011.04.22.

Az elmúlt napok eseményeiből.
Talán a legnagyobb: Ádám egyedül lezuhanyzik amíg én Mikit felöltöztetem. Mire beérek hozzá csak a hátánál kell segítenem.
Az erkélyünket ismét birtokba vettük, tekintve, hogy átlagosan 3 percenként visítottak valamin a szomszédok is biztos élvezték. Mért nem viszem ki őket? Mert Majával a hasamon nem tudom levinni a motort, biciklit az emeletről, Miki 20 perc után elunja a motorozást a játszóteret és nyüglődni kezd. A parkoló és a játszótér itt van az erkélyünk alatt, a szomszédok pont ugyanúgy hallanak mindent. Maja sem rajong az elmenős programokért. Az erkélyen adott a szabad levegő, a fiúk kedvükre járkálhatnak ki-be, Maja alhat az ágyikójában békében. Kint ha szűkösen is de lehet motorozni, Ádám maradék buborék fújóját elfújkálták és szétlocsolták. Jó móka volt 10 percig. És ilyen rövid idő alatt is sikerült szétszedni, ott ahol amúgy nem kéne. Miki szokatlan módon arra is hamar rájött, hogy kell visszarakni.
Tegnap papírhajókat úsztattak egy tál vízbe, rövid időn belül (10 másodperc) mindet átalakították tengeralattjárókká, végül vizes papírgalacsinként fejezték be rövid, ám igen tartalmas pályafutásukat. Nem is győztem elég gyorsan gyártani az utánpótlás hajókat. Ádám kicsit besegített és egy egész hajót ő egyedül hajtogatott. Az segítség nélkül is elmerült. :-) De remekül szórakoztak a pihések egész hosszan, előkészületekkel, elpakolással együtt közel fél órát tartott a program.
Képzeljétek a fiúk képesek visítás nélkül együtt játszani! Gyorsan lefényképeztem. Valószínűleg Ádám ötlete volt és Miki nagyon élvezte a tologatást, kicsit később fordítva is kipróbálták, Miki lelkes volt de Ádám még nehéz neki.
Maja kezdi aktívabban felfedezni a világot. A fiúk lelkesen a segítségére vannak, körbepakolták szép színes autókkal (mi mással :-D), sikere volt. Minden színes dologra nagyon figyel. Miki nagylelkű és néha Büdikutyát is felajánlja Majának.

Ezt pedig csak úgy a végére, ilyen szépséges kifliket tudok sütni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése