2011. január 19., szerda

2011.01.19.

Ádám tegnap óta ismét oviba jár. Reggel korán kell kelnie, mert anyuval megy, eddig ez nem okozott fennakadást. Maja kb akkor ébred így tegnap és ma is Ádámot ébren találtam az ágyába. Tegnap kapott egy fényképet Majáról, hogy mindenkinek meg tudja mutatni a hugát, nagyon büszkén vitte. :-)

Mikivel az élet egy csöppet sem unalmasabb, mintha Ádám is itthon van. Tegnap apa kabátzsebét túrta ki, a zsepikbe gondosan kifújta az orrát (már nagyon ügyesen egyedül fúj orrot) és talált egy öngyújtót is. Ezt csak csellel sikerült elszednem tőle.
Ma aranygaluskát készítettem, már mikor előkerült a liszt és a kelesztőtál, odacsoportosult a konyhába:
- Anya mingyá gyúmázuk?
- Ha kész lesz a tészta akkor gyurmázunk.
- Én is gyúmázok?
- Igen te is. - még alig fejeztem be a mondatot, ismét az első kérdést tette fel. A következő 20 percben beszélgetésünk erre a négy mondatra korlátozódott. Akkor eluntam és megígértem neki ha még egyszer megkérdezi, nem fog gyurmázni. Itt csórta el a hagymám, majd a szoba közepén megpucolta.

Most az ebéd utáni szundival küzdünk. Eddig olyan szépen aludtak együtt 1,5-2 órát, tegnap én is egy kis szundit terveztem magamnak erre felváltva ébredtek és a jelek szerint ma is ez lesz a program. :-(

2 megjegyzés: