2011. január 7., péntek

2011.01.07.

Maja tegnap igazi minta gyerekként egész nap evett, aludt majd éjszaka bulizott fél 10-től nem volt hajlandó aludni, csak cicin akart lenni de nem evett, fél 3-kor ájult el, meg én is. Hatkor kelt, akkor jó nagyot reggelizett és szó nélkül elaludt. Lehet világosban szeret aludni? Remélem ezt hamar megoldjuk mert ha hazajönnek a fiúk nem fogom bírni a non-stop szolgálatot. Kellett volna erre a gyerekre egy ALVÁS gomb de az már megint kimaradt. :-(

Tegnap megnézte a védőnő, a dokinénink is eljött a lánnyal minden rendben, kicsit sárga, két hét múlva súlymérés.
Alakul a tejhozam is még sokat kell masszírozni, hogy szabadá váljanak az utak, Maja nagyon ügyes technikával eszik csak az egyiken van egy ici-pici seb és már be is gyógyult. A mellszívóval viszont nem sokra megyek, valahogy nem fekszik úgy föl egyszerűbb ha masszírozás közben kézzel kifejem. Sajnos nem olyan hatékony de a szívóval meg semmi sem jön. Talán ha végre fölpuhul az egész és puha is marad, akkor sikerül elkapni a ritmust a géppel is.

A fiúk jól vannak, Miki ma megy vissza a dokinénihez ha rendben találja akkor hazajön. Már úgy várom! Annyira hiányoznak, olyan üres a ház. Maja alszik, én meg csak ténfergek, főznöm se kell, apa még szerdán főzött egy adag paprikás krumplit, nagyon ügyes volt egyedül minimális telefonos segítséggel megoldotta, finom lett. Ma még tudok belőle ebédelni. A fennmaradó időben lógatom a lábam.

4 megjegyzés:

  1. Nem tudom, próbáltad-e, hogy minden fejés, szoptatás előtt meleg borogatást teszel rá? Elég egy 5 percig is.
    Jó pihenést!

    VálaszTörlés
  2. A meleg zuhanysugár is nagyon jó, csak ügyesen lányok :) Hajrá!

    VálaszTörlés
  3. Tényleg a melegvíz, már el is felejtettem.

    VálaszTörlés
  4. Igen a melegvizes zuhanyt akartam épp javasolni.

    Ha szeretnél minket olvasni, kérlek küldj egy emilcímet.
    nem vagyok nyilvános, csak meghívottak olvashatnak.

    pusz, évi

    VálaszTörlés