2010. november 30., kedd

2010.11.30.

Tegnap az ovi zárása előtt 10 perccel derült ki, hogy alvós kacsa ott maradt. Gyors program csere, épp nem voltam otthon. Megpróbáltam fölhívni az ovit de a mobilt már senki nem vette fel, mire hazaértem apa felöltözött, megkereste nekem az ovi vonalas számát és elindult. Sikerült valakit felhívnom elmondtam, hogy mi a bajom, így mire apa az oviba ért már várták. Itthon pedig egy végtelenül szomorú kacsatulajdonos várt lélegzet visszafojtva. Ma reggel a lelkére kötöttem, hogy figyeljen a jószágra mert apa nem tud minden nap elfutkározni érte.

Megérkezett az első karácsonyi ajándék. Már régóta szerettük volna lecserélni a gyerekszoba függönyét, most megtaláltuk az IGAZIT. Dédimamától kapták, messzi mama megvarrta és már a helyén van. A fiúk ugyan nincsenek tisztában vele, hogy ezt karácsonyra kapták de nagyon örültek, percekig csodálták. Sőt Miki reggel mikor hazaértünk az oviból, kézen fogott és berángatott a szobába, majd nagy büszkén megmutatta az új függönyt. Olyan édes volt! Napközben még párszor meg akarta mutatni de akkor már finoman leszereltem.

Minden bizonnyal jó kislány voltam, mert megkaptam az idei első ajándékot a télapótól. Épp a csizmámba akartam bebújni de nem fért bele a lábam. Kivételesen nem a szokásos vizesedés okozta a problémát hanem egy marék fa táblácska. A táblák eredeti foglalkozását tekintve egy memória játék darabjai amik kb 2 hete tűntek el. A másikban egy papírgalacsin volt. A tettes kb 90 cm magas, átlagos testalkatú, kék szemű, rövid tüsi haja van ja és nagyon örült a megkerült játékoknak :-)

3 megjegyzés: