2010. november 22., hétfő

2010.11.22.

Nagyot pihentem hétvégén, igazán szuper volt ez a kis szabadság. Este kicsit furcsa volt a tök üres gyerekszoba. Reggel pedig hosszú idő óta igazán lustiztam, csak heverésztem és bámultam a tévét, kaptam ágyba reggelit és fél 10 körül már hajlandó voltam felkelni.

Szabóéknál esik a hó. Semmi extra, kedvem támadt a téli-karácsonyi lakásdekort elkezdeni. A karácsonyi díszekhez még korán van így hópelyheket gyártottam a csillárra és az ablakra. A fiúknak először fel sem tűnt aztán megcsodálták és nem foglalkoztak vele többet. Ha jobban bele gondolok nem is baj, a másik véglet a leszaggatás lenne.

A tortám nem csak szép lett de finom is! Ádám névnapjára már egyszer készítettem ezt a tortát de egy kicsit a család ízléséhez kellett igazítani. Most sikerült, máskor is így csinálom akkor már én is ehetek belőle kedvemre. :-D
Délután hazaértek a csibék, Miki befalt egy egész szeletet, Ádám valami oknál fogva csak a piskótát ette le a krémről.
Vacsorára kakaós csigát kaptak, ők biga-biga (csiga-biga) néven emlegetik.

Ádám betegszabin, apa szabadságon nálunk ilyenkor van "vasárnap" ezért ma kedvem támadt valami különlegeset főzni. Valamiért a mézes-mustáros csirke csípődött be, kutattam receptet, megalkottam de soha többet. Az étel sikerült de nekünk ebből egyszer elég volt. Asssszem nem vagyunk elég nyitottak az édeskés húsízesítésekhez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése