2010. augusztus 12., csütörtök

2010.08.12.

Reggel Ádám nem akart menni oviba. Ez nálunk nem újdonság, szinte minden héten kétszer-háromszor előfordul, de aztán csak elmegy fogatmosni, felöltözik és mire az oviba érünk el is felejti. Így volt ez ma is. Beértünk, átöltözött és amíg Mikit kivadásztam a mosdóból, már be is rongyolt a szobába. Úgy kellett visszakönyörögni egy pusziért. Aztán kintről szoktunk még integetni de ma hiába mentünk az ablakhoz, az én fiam olyan elfoglalt volt az oviba, hogy nem ért rá velem foglalkozni :-D

Miki, a tavaly még erősen antiszociális gyermekem, pedig hatalmasat változott! Egyedül megy és ha neki szimpatikus valaki azzal azonnal barátkozik. Ma az oviban vártuk Ádámot és simán elbeszélgetett egy másik anyukával akit most látott életében először. Miből lesz a cserebogár!

Ma kaptam szép barackot, nagyon odavagyok a szép nagy, sárgahúsú barckért, meg a főtt kukoricáért (évente max egy cső a normál fogyasztásom), egy hónapja a dinnye volt a sláger az most már nem érdekes. Meg csúszna minden ami édes de ezzel próbálok óvatos lenni. Ja és reggel 10 előtt nem nagyon tudok enni de utána akár folyamatosan.

Állítólag minden terhesség más, nem tudom megcáfolhatatlanul igazolni. Nekem sok ponton egyezik eddig mind. Talán az, hogy mást kívántam. Ádámnál a halászlé, kocsonya, édesség, lecsó és a lecsós dolgok viszont nem ment le a torkomon a máj amit amúgy szeretek. Mikinél a paradicsomleves, tejfölöshús szaftja tésztával volt a nyerő és tiltólistára került a halászlé, kocsonya. Ami közös, ilyenkor sokkal szívesebben és több gyümölcsöt eszek, vannak aktuális kedvencek de alapvetően bármi jó amihez épp hozzájutok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése