2012. február 15., szerda

2012.02.15.

Hogy valami jót is írjak ha már nem tudok aludni.
A napokban elképesztő ajánlatokkal találkoztam:
- a boltba akciós a jeges kávé, bomba üzlet, most tuti nem melegszik fel!
- hiper-szuper VIP meghívót akartak rám sózni egy borkóstolóra. Nem szeretem a bort, és a hivatkozásuk szerint jártam a szállodájukban onnan van meg a nevem. Még soha az életben nem voltam szállodában.
- ajándékba küldenének nekem egy nyakláncot, ami csodaszép, ha megveszem a hozzátartozó karláncot 560ft + postaköltségért. Most komolyan miből lehet az a lánc ennyi pénzért? Ja és nem tudott semmi extrát se gyógyhatás, se 600 karátos arany, brilliáns medállal.
- piackutatót is fogtam ő a csipsz (és egyéb rágcsálni valók) fogyasztási szokásaimról érdeklődött. Nem voltam épp megfelelő alany, mert nem vásárolok ilyesmit. Sznob vagyok és jobban szeretek a gyerekeknek pogácsát, kakaós csigát sütni, mint csipszet venni. Ez nem a csipsz hibája, az én becsípődésem. Viszont a válaszaimért kaptam két dobozzal a kedvenc teámból.

Hétfőn hoztam haza a fiúkat már odafelé megbántam, hogy nem fogtam magamhoz a gumicsizmákat, minden olvadt, tocsogott. Magam sem értem mért a fiúkkal fölhúzattam a harisnyájukat. Reggel kell de az oviba a melegítő alá sok, hazafelé nem volt olyan hideg. Azért fölhúztuk, bomba jó volt Majával a hasamon harisnyát húzni Mikire aki folyamatosan ficergett, Ádámét is megigazítottam. A bakancsuk még vizes volt a délelőtti szánkózás miatt, hazafelé jól belegyalogoltak mindenbe ami csatakos volt és végül a járdára fölevickélés közben Miki teljes testhosszában elterült a szutykos latyakban. A játszón meg akartak állni szaladgálni, gondoltam, most már mindegy, hogy térdig vagy tökig vizesek, maradtunk kicsit. Itthon győztem minden ruhát kiteregetni.

Megint Valentin nap van (volt), ez is egy olyan ünnep amit szokás utálni. Kicsit utána néztem ITT az évről évre unásig hallott legendákból mi igaz. Ez sem egy ős amerikai ünnep csak onnan került vissza hozzánk. Egyik évben azt hallottam (link nincs ez csak legenda szintű infó), hogy Amerikában nem annyira a szerelmesek ünnepe, megajándékozzák egymást a rokonok, barátok, ismerősök is. Sok évvel ezelőtt egy élelmes pasi üdvözlő kártyákra szép üzeneteket írogatott majd eladta és ezzel bomba üzletet csinált. Valahogy így indulhatott a szívecske őrület. Azt én is utálom, giccsparádé brrrrr. De az alapgondolat: apró figyelmességgel kimutatni valakinek, hogy szeretjük, az tetszik. Igaz ezt meg lehet (kellene) tenni az év bármely napján. De ha már van Valentin nap mért ne? Adni jó és kapni is. Én ma egy kis csomag Raffaellót kaptam ez a kedvencem. Apának pedig bonbont készítettem.
A golyókat a fiúk kapták.

Már 2 óra van, aludnom kéne, talán még van értelme 6-ig megpróbálkozni vele. Mért tud ennyire fölzaklatni egy szomszéd?
Maja nyöszög lehet tényleg nem érdemes már lefeküdnöm, mire elaludnék kelhetek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése