2012. január 31., kedd

2012.01.31.

Kihirdetem az országos Ádám-napot, örömtüzek és fáklyás felvonulás mindenhol kötelező mindezt szűnni nem akaró vastaps, "Éljen Ádám!" kiáltások kísérik. Aki nem elég átéléssel éljenez, az elhurcoltatik. Ja, hogy a személyi kultusz már nem dívik? Na nem baj, majd újra bevezetjük! :-D

A nagy alkalomra összeválogattam pár képet:
Megérkezett: 2006.01.31. kedd
Ádám a dobozban 2006. december
Ádám a dobozon 2009. június
Még mindig elfér benne 2012.01.31. kedd

Pontosan hat évvel ezelőtt ilyenkor már a szülőágyon voltam és vártam, hogy egyszer majd fájni fog. Aztán fájt majd még jobban fájt és 16.30-kor ketten lettünk pontosítok hárman. Megszületett a Szabó család.

Gyerekszáj Ádámtól:

A boltba mentünk, útközben egy hatalmas BMW mellett haladtunk el, Ádámnak tetszett. Hazafelé ismét megcsodálta, benézett az anyósülés felől utána mesélni kezdett:
- Ana képez ez egy v82-es motoj!
- Ádám az v8-as amire gondolsz. (feltétezem a szóban forgó jármű motorja köszönő viszonyban sincs a v8-assal de ez legyen a gazdája gondja)
Autószerelős műsorokat néz és egyre jobban érdeklik a technikai részletek. Az itthoni autóparkon is lelkesen nézegeti, próbálgatja amit a tévében lát.

Rendszeres időközönként cseréljük a játékokat. Így nincs minden egyszerre elöl és a hónapok múlva előkerült régi kedvencek újként okoznak örömet. Így jártunk egy búvár figurával, a Lego mellett ő volt a hétvége sztárja. Közben folyamatosan gyakoroltuk, hogy is kell kimondani búvár, Ádám szerint így: hu_ád a _ helyén mond valami fura hangot ami akár v betű is lehet írásban egyszerűen nem tudom visszaadni, nincs hozzá megfelelő betű a billentyűzetemen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése