2011. július 6., szerda

2011.07.06.

Lassan de biztosan fejlődök. Tegnap összeszedtem a teljes fészekaljat, felszerelkeztünk egy biciklivel és egy kismotorral, majd megcéloztuk a távolabbi játszót. Ez nem EU-s hiper-szuper itt van egy kis beton amin kiválóan lehet gurulni. Tetszett a fiúknak, vittünk krétát, kicsit firkálgattak is. Egy egész órát sikerült eltöltenünk. Ja és épségben hazahoztam mindenkit ezt csak azért emelném ki mert egy elég forgalmas úton kell átmenni.
Mikor hazajöttünk kaptak vizet pancsolni, egyszer csak elkezdték becsempészni a homokozó játékokat. Először visszarakattam velük aztán csend lett, és mikor kilestem az egész szatyor homokozós cucc bent a vízben, közepén a két fiam békésen lapátolja a vizet egyik vödörből a másikba. A következő 1,5 órát ezzel töltötték. Ma kimertem a koszos vizet és kimostam a csónakot, még a játékokról is lemostam a maradék homokot, így ma is pancsoltak. Sajnos ma már nem volt akkora a béke mint tegnap de azért jól szórakoztak.

Maja ma egy egész szelet almát pusztított el (reszelve talán evőkanálnyi volt) nagy lelkesen. Haladunk. Kíváncsi leszek beáll-e a sorba a haspók bátyjai közé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése