2012. március 21., szerda

2012.03.21.

Ma országos tavasz hozó Miki nap volt. Reggel ezzel a vakondtúrás tortával mentünk oviba.
Az ünnepeltnek nagyon tetszett, állítólag a többieknek is és finom volt. Amúgy csokis-túrós krémmel töltöttem.
Miki pont ugyanolyan ajándékot kapott mint Ádám 1,5 hónapja a szülinapjára. Itthon rögtön össze is vesztek a két tök egyforma katicán. Estére elcsendesedett birtoklási háború, mindenkinek jutott katica az ágyba.

Az oviból nagy sétával mentünk haza, útközben egy aranyos lepkés dalt énekeltek. Nem ismerem, így a pontos szöveg számomra rejtély de valószínűleg Ádámé lehet az igazi (vagyis mindenképpen közel hozzá) Miki szokás szerint saját verziót gyártott és énekelte is teli torokból. Abba is volt lepke és örömködés, tavasz csak olyan Mikis szavakkal és a rímek is hiányoztak.

Nagyjából két hete kertészkedtek a fiúk az erkélyen, két napja bújnak a vetemények. Két féle magot kaptak bele egyenlőre minden nagyon egyforma, majd kiderül mi lesz belőle.

Ma Majával kettesben megtámadtuk a cipőboltot. Hétvégén a fiúk is velünk tartottak. Próbáltatok már három pasival vásárolni/nézelődni? Lehetetlen vállalkozás. Szóval ma csak mi csajok békében végigjártuk a boltot, megnéztünk mindent ami tetszik és azt is ami nem. Az egész boltban egyetlen 19-es topán volt, felpróbáltuk. A sarka mögé még két ujjam befér. De legalább a cipő tetszett.

Királylány egy lóerős ECO hintóban
Kis mókus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése