2012. március 7., szerda

2012.03.07.

Reggel elmentem fogat mosni, mikor kijöttem ez a látvány fogadott:
A kép igazából úgy lenne teljes, hogy Maja Miki mellett ücsörgött és elmélyülten forgatta az alsónacit. De amint meglátta kezemben a gépet felém vágtatott és már csak ezt sikerült megörökíteni. Azt hozzá kell tennem, hogy Miki egy szál fütyiben került elő a takaró alól?

Ezt a jácintot hétvégén kaptam nőnapra, akkor még épp csak felismerhető volt a sok zöld bimbóról, hogy virág lesz egyszer. Ma reggel így nézett ki és illatával betölti a lakást. Ez a kedvenc tavaszi virágom.

Maja és az első túró rudi. Nem volt átütő siker, össze trancsirolta az asztalra kente, pár morzsát hajlandó volt lenyelni de főleg kiköpködte.

A hétvégén beszerzett lámpa továbbra is sláger, két napja sötétedés után mennek a pihések a játszóra tombolni. Én az ablakból csak a felvillanó pontokat látom.
Tegnap és ma reggel az oviba is elvihették, gyorsan körbeszaladtak és megmutatták mindenkinek aki szembe jött. Aztán szokás szerint leadták nekem.

Az óvónéni megdicsérte a fiaim, Ádám egy kirakós-társas játékban nagyon ügyes, az összes játszmát megnyeri. Miki pedig egyedül öltözik, míg a többieknek segíteni kell kis mókus felöltözik. Ma pont nem volt formában. Szokatlanul lassan ment a dolog, hazafelé is. Jó idő volt ezért feldobtam, hogy vagy a kabátot hagyják nyitva vagy a pulcsit nem kell felhúzni (legközelebb nem hagyok választási lehetőséget, rossz ötlet volt). Miki rögtön egyiket sem akarta, kiegyeztünk aztán meglátta, hogy Ádám pulcsit húzott és ő sem akarta behúzni a kabátját de a pulcsi már a táskájában a táskája pedig a hátán. Újabb egyezkedés, béketárgyalás sorozat, végül felajánlottam, hogy maradhat az oviban, holnap úgy is visszajövünk minek ez a macera a mászkálással. Már húzta is a cipzárt. Mire kiértünk a kapun megint nyitva volt a kabátja, újabb egyezkedés, sikerült felhúzni a cipzárt. Elindultunk de Mikinek 3 lépésenként valami tollászkodni valója akadt, két házzal odébb vettem észre, hogy a bakancs kacsalábon van rajta. Csúnyagonoszanya nem állt neki megfordítani, így is hazaértünk.
Kicsit lent akartam maradni a játszón de beszólós szomszéd is lent volt és elment a kedvem. Eddig máshova járt, lehet ott is túl sokat szólt be. Hosszú lesz a nyár ha tartósan a játszóra rendezkedik be.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése