2011. október 24., hétfő

2011.10.24.

Gyerekszáj:

Ádám péntek éjjel kiment pisilni de a WC előtt csőtörést kapott és a pisis pizsi helyett egy pólót és egy alsót húzott magára. Reggel vette észre, hogy ez a kedvenc pólója és ő ebben akart oviba menni. Mivel csak pár órát aludt benne, nem láttam értelmét egy hisztinek a pólócsere miatt.
- Mehetsz ebbe a pólóba csak ne mond el senkinek, hogy ebbe aludtál. - komolyan bólintott és ennyiben maradtunk. Délután mentem érte, az öltöző szobában diadalmas mosollyal - és jó hangosan - mondja:
- Ana nem monta e senkinek ebbe a pójóba ajudtam!
Ödönke szüleivel a hátunk mögött öltözött. Király.

Ismeritek Murphy-t? Tudjátok az a pesszimista pasi. Tegnap nálunk járt. Miki éjjel összehányta először a saját ágyát, aztán a miénket is. Nem volt nagy mennyiség épp csak akkora, hogy az éjszaka közepén indokolt legyen az ágyhúzás. A hasmenéssel szerencsére kiért a WC-re. Tehát tegnap diétázott. Én felelőtlen alapfelszerelésként nem tartok itthon kekszet mert az mindig pillanatok alatt elfogy és mikor szükség van rá nincs egy darab se. A mellettünk lévő boltban viszont mindig lehet kapni, kivéve ünnepnapon. Szerencsére egy korábbi sütiből maradt pár darab babapiskóta, Miki azt kapta reggelire. Nem igazán értékelte, Ádám pedig nem értette, ő mért nem kaphat. Csak 213-szor magyaráztam el. Ebédre főtt krumplit kapott, az gond nélkül csúszott még vacsorára is.
Mivel a babapiskótát nem volt hajlandó enni, délután grissinit sütöttem. Az első két tepsi megtöltéséhez lelkesen asszisztáltak. Még apa is kedvet kapott és alkotott egy helikoptert Ádámnak, Miki kiflit követelt, végül ő is helikoptert kapott.
Maja olyan vágyakozva nézte a ropit és mivel esősorban a betegnek szántam most nem raktam rá magokat, egy kis darabot Majának is adtam. Nagyon elégedetten majszolgatta. Legközelebb csinálok neki külön sómentes darabokat.
Estére Maja melegnek tűnt ez az a meleg amikor jól megijedek, majd a lázmérő mutatja: 36,2. Viszont most a lázmérő azt mutatta, hogy elromlott. Lehet egy elem csere megoldaná a problémát de családilag sem tudtuk kiszabadítani az elemet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése