2011. május 9., hétfő

2011.05.09.

Miki életében először száraz pelussal ébredt.

Majával ma ortopédián voltunk. Felkészültem a szokásos reménytelennek tűnő várakozásra, hiába van időpontunk de a váróban is kevesen voltak és hihetetlenül gyorsan bejutottunk. Bent is gyorsan ment a vizsgálat, minden rendben legközelebb csak akkor kell menni ha már önállóan jár a Leány.
Mint mindig most sem volt unalmas a várakozás. Már nyafogtam erről de ha a fene fenét eszik akkor sem fogom megérteni egyetlen 3 hetes gyerek rutin szűrővizsgálatához mért kell 4 darab felnőtt? Vagy anyut ennyire bénának hiszik, hogy nem tudja egyedül levetkőztetni a gyereket az orvosnál? A másik csapat egy békésen alvó szintén 3 hetes fölött pezsgett. Apu hagyta volna aludni a bébit de anyu folyamatosan macerálta. A gyermek szemmel láthatóan nem volt kíváncsi a külvilágra.

Ádám tegnap gyulladt szemekkel érkezett a látvány ijesztő volt de nem fájlalta. Hirtelen felindulásból kamillával lemostam, csöppentettem bele aloét, ma pedig apával elmentek orvoshoz. Bakteriális eredetű a gyulladás, kapott szemcseppet a héten itthon van betegszabin.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése