2011. február 17., csütörtök

2011.02.17.


Tegnap volt az ovis farsang. Az én legnagyobb szemem fénye egér akart lenni. Nagyszerű! Van szürke pólója, szürke nadrágja fület és farkat tudunk csinálni. Közben apa kolléganőjétől kaptunk egy komplett egérjelmezt kölcsön. Vettünk arcfestéket azzal kifestettem a pofiját és ezzel meg is voltunk. Nagy büszkén ment oviba az egérkém, vitte az előző nap készített sajtos sütit. Délután nagy mosollyal jött haza, jól érezte magát és hagyta Kriszti néninek lemosni az arcfestést. Ez azért volt nagy dolog mert itthon megbeszéltük, hogy ebéd után hagyja magát lemosni. Tavaly nem engedte, igaz akkor csak kis bajuszt meg borostát kapott.

Tegnap volt aktuális a 6 hetes kontroll, az influenza járvány miatt a szülészeten is látogatási tilalom van, egy kedves, ám határozott biztiboj állt az ajtóba és csak azt engedi be akinek ott dolga van. Nagyon örülök, hogy múlt hónapban szültem, most nagyon rossz lehet ott bent.

Ma ismét a fülészetre mentünk, most Maja hallásvizsgálata volt a soros. Éjjel fél kettőkor mentem Majához akkor vettem észre, hogy esik, fél ötkor még mindig esett. Reggel apa újabb jó hírrel jött: nem csak esik, fagy is. Éljen! Kedden a kőszívű dokinéninek hiába magyaráztam, hogy csütörtökre cudar időt mondtak, nekem meg két busszal kell ide zarándokolnom, azt mondta, jön a tavasz, sőt nyár és minden hepi lesz. Legalább mire indulnunk kellett az eső elállt. Édes csöppöm már odafelé elaludt, nagyon örültem, hogy akkor szépen durmolni fog és hamar végzünk a vizsgálattal. De nem. Amint beléptem a váróba fölébredt. Ébren nem volt elég csöndben, cicire tettem, így sikerült megvizsgálni. Közben kakilt egy akkkkkkorát, hogy még a nadrágja is olyan lett. Alig bírtam szállítható állapotba hozni. Ja a füle jó.

1 megjegyzés:

  1. Puszi!
    Itt vagyunk,volt elég sok gondunk bajunk,ezért lemaradtunk,de pótolunk.
    Beus

    VálaszTörlés