2011. február 1., kedd

2011.02.01.

DICSEKSZEM: Miki ma egész nap időben szólt és mentünk a WC-be pisilni, délután azt mondta:
- Pukizni kell! - és indult a fürdő felé ebből gyanítottam lesz ott más is. Igazam volt, jól meg is dicsértem. Egy fél balesetünk volt csak a konyhában állva azt mondta:
- Pisini kell! - ezzel egy időben hallottam a csorgást is de visszatartotta és a vége már a WC-be ment. Most optimista vagyok, fog ez menni! :-)))

A szoptatás továbbra sem egyszerű, gyakran csoportosan járunk, közben a fiúk szétszedik a gyerekszobát vagy a fejemen ugrálnak de népszerű program az ajtórángatás, villany kapcsolás, polcra mászás, szekrény kipakolás is. Ma új formációval kísérleteztem, Maját kihoztam a nappaliba és egy székre telepedve etettem, közben igyekeztem a fiúkra is figyelni. Így a gyerekszoba ma egyben maradt de Miki hatalmas robajjal kiborította az autósvödröt Maja ijedtében majdnem leharapta a cicimet. Milyen szerencse, hogy még nincs foga!
Ezt leszámítva szoptatás ügyben teljesen jól állunk. Már nem válik kővé a cicim, nem fáj, sem alapból sem szoptatáskor a tejhozam is rendben van. Most egész hamar elértük ezt az állapotot. Emlékeim szerint Mikivel sokáig küzdöttem a masszírozás, fejés problémával is és hetekig sebes volt mindkettő, sőt a sebek begyógyultak de csatlakozáskor továbbra is fájt.

1 megjegyzés: