2011. február 5., szombat

2011.02.05.

Nagy esemény történt nálunk, elfeledett rokonunk, Ahmed bácsi egyenesen Dubaiból látogatott el hozzánk. A nagylelkű bácsi ajándékot is hozott, ezt a szép piros autót.

Igen jól látod, az egy igazi Ferrari. :-)))
Na jó, a Ferrari tényleg valódi de sajnos nem a miénk, Ádám csak a fotó kedvéért állt mellé. Viccen kívül, eszembe jutott egy régi sztori. Még gyerek voltam, mikor egy telefonbetyár, heteken keresztül időnként felhívott, hogy ő Hans bácsi Münchenből és hozza a Volkswagen Golfot. Anyu mindig mondta neki, hogy szeretettel várjuk de valahogy azóta sem érkezett meg. Pedig akkor nagyon jó autó volt még az egyes Golf.

Maja szorgalmasan gyakorolja hasonfekvésből felemelni a fejét, már a felkönyökölésnél tart, egészen magasra emelt bukóval egyensúlyoz akár egy-két percig is. Ügyes kislány, ezt még a fiaim is csak két hónapos korukban tudták.
Ja és rohamosan kopaszodik, most pont olyan ritka szép frizurája van mint a nagypapájának. :-DDD Valószínűleg pár hét alatt ledobja a születési pihéit és utána elkezdi növeszteni arany hajszálakat.
Néhány friss kép a lányról:
Jéééé látom az orrom!
A második kedvenc helyem (az elsőt anyu nem engedi fotózni :-D)
Kimenős ruhában

A fiúk ma kimentek a "rétre" szellőzni.
Volt foci ...
... gerely hajítás,
és kamerának pózolás, pont mint a profik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése