2011. február 14., hétfő

2011.02.14.

Hétvégén még mindig Ádám szülinapját ünnepeltük. Szombaton itthon. Kapott egy repülőteres játszószőnyeget (ő repülő szőnyegnek hívja) hozzá repülőket és egy kirakós kockát. Természetesen a nagy attrakció a szőnyeg volt, a kockák később kerültek sorra, akkor viszont elsöprő sikerrel. A nagy kép segítsége nélkül kirakta, közben annyira belemélyedt a játékba, hogy még fürdetni sem jött. Pedig Maja fürdetése nálunk a nap fő eseménye, be van osztva mikor ki a soros de ettől függetlenül simán összevesznek rajta minden nap.

A torta
Gyertyafújás
Lölölölööö
A kockákat Miki szívesen pakolássza


Vasárnap a dédidél. Maja először járt ott, nagyon jól érezte magát, békésen heverészett az ágyon, nézelődött.

Megint egy csokitorta és egy kis gyerekpezsgő
Tejszínhab is volt a tortához

Ma reggel Miki nagy örömmel szemlélte a havas háztetőket, még alig ébredt fel de már szánkózni akart menni.
Az ebéd utáni szundi ma különösen nehézkes volt. Miki reggel fél 8-kor kelt így a szokott időben picit sem volt álmos. Maja egész nap nyüglődött. Mire Miki elcsendesedett, Maja is elaludt a hasamon, még nekem is sikerült kényelmesen elhelyezkednem, Majástul, kaputelefon. A védőnőnél mi voltunk a sorosak, mikor elment, Mikit visszaparancsoltam az ágyba, Maját is megpróbáltam az ágyába csempészni. Egyik sem jött össze. Maja tíz perc múlva ismét ordított, Miki nem akart aludni, sőt egyszer még a kiságyból is ki kellett zavarnom.

Valentin nap van. A boltokat elárasztó piros szívecskés giccsparádét kerülöm, nem is szoktunk nagy ügyet csinálni ebből a napból, csak megemlékezünk róla. Idén apának csokis piskótaszíveket sütöttem. Miki lelkesen segített, az alkotásban és főleg a bűnjelek eltakarításában :-DDD
A nyomok
A tettes társam
A végeredmény

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése