2012. október 25., csütörtök

2012.10.25./2.

Képgaléria az előző bejegyzéshez

Törpilla

Alkotás

Ugye, hogy elférnek hárman?

Miki hesszel

Levélrózsát alkottunk. Az ötlet nem az enyém, mint szinte mindig.


Nekem nem gömbölyödött az alja és nem is jöttem rá mért aztán már nem is érdekelt, a végeredmény tetszett. Ezt a csokrot még frissen a játszótéren tekertem. Hívtam a fiúkat, mérsékelten érdeklődtek. Hazafelé már mindenki rózsát akart tekerni, szedtünk még egy kazalnyi levelet és itthon folytattuk.

- Ana iiííí(gy) keee?

Alkotás közben

A kész csokrok. A legkisebb Ádámé Mikit jobban lekötötte a dolog és igaz, hogy a csokra kissé rendezetlennek hat, ám egyedül készítette én csak összekötöztem a bimbókat és a végén csokorba rögzítettem. Ádám ma azzal ment oviba, hogy megtanítja a többieket is rózsát tekerni. Majd kíváncsi leszek az eredményre.


Közeleg a halloween, én egyre jobban szeretem ezt az ünnepet. Viszont nehéz kimondani, ezért önhatalmúlag saját birodalmamban töknapnak neveztem el. Pár éve az oviban is faragnak tököt a gyerekek, tegnap már bevittem két darabot. Ma a feljebb látható fűzért vittük. Ezt hétvégén alkották a fiúk én csak osztottam az instrukciókat és filccel átrajzoltam az arcokat.

Ez egy Ádám alkotás

Ez Mikié

Vittünk két szellemet, az akasztókötelet apa készítette, pontosabban a kötelet közösen a csomót ő kötötte. A fiúknak kiadtam, hogy csak azt ijesztgessék aki benne van a játékba, nehogy nekem valaki rosszat álmodjon. Bár igyekeztem barátságos arcú szellemeket készíteni de sosem lehet tudni. Valamint vittünk egy tálca boszi ujjat. Nagy sikerünk volt reggel.

A rémisztő dekorálást itthon folytattam.

Az ajtónk

A pókokat a fiúk tegnap az oviban alkották én csak a hálót raktam alájuk.

Még egy szellem, hátha a többieket baleset éri az oviban szolgálat teljesítés közben.

A kosarat is átalakítottam

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése