Kísérleti kalácsot sütöttem.
Az ötletet ITT találtam de csak az ötletet használtam. Szerintem ez egy remek recept azoknak akiknek gondot okoz a húsvéti maradék sonka. Van egy kedvenc kelt tésztám ami a cukor vagy só adagolástól lesz édes vagy sós. Tehát ezzel dolgoztam és ezt töltöttem sonkával és főtt tojással, persze előtte a tésztát megkentem majonézes tormával (ezt adagolhattam volna bátrabban). Mivel nálunk még sosem maradt húsvét után sonka ezért másikat vettem. A végeredmény nagyon jó lett, a kalács még langyosan elfogyott az utolsó morzsáig. Azt a picit Ádám készítette.
Majának is ízlett.
A fiaim a mamámnál töltik a hétvégét, Majával élvezzük a csendet. :-)
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése