2013. március 24., vasárnap

2013.03.24.

Assssszem elértem teljesítőképességem határát pedig a jövő hét sem lesz egyszerű. Apa egy hete csak aludni jár haza azt is úgy, hogy este én már alszom mikor megérkezik és másnap még alszom amikor elmegy. Valamelyik éjjel jól meg is ijedtem mikor kinyitottam a szemem és nem voltam egyedül az ágyba. A nappaliban alvást továbbra sem sikerül megszokni utálom ezt az új ágyat, nem találom rajta a helyem, vagy a lábam lóg le, vagy a párna csúszik ki a fejem alól, két napja a hátam is fáj, ma már alig bírtam Maját felemelni a pelenkázóra. Ja és folyamatosan fázom, asssszem ez már a kimerültségtől van. Tegnap valaki egész éjjel püfölte a falat de félkómában egyszerűen nem tudtam beazonosítani a hangot, negyed 4-kor hallottam indulni egy autót utána lett csönd.
A fiúk valamit megéreztek mert egész délelőtt békében játszottak egymással, Maját is lefoglalták így én félholtan heverésztem a kanapén. Most jutalmul összeszedem magam és leviszem őket hóban fetrengeni.

Egyéb gyors híreink indulás előtt:
A pénteki ovis program szerencsére nem maradt el. Kis vonattal vitték őket a nagyokat alkotni, tojást festettek és mézest díszítettek. Ádám nagyon szépeket alkotott de mire a fényképezés eszembe jutott már csak három tömött hörcsögpofi vigyorgott velem szemben. Azért lehet karácsonykor a mézes díszítést rábízom, én nagyon utálom csinálni. A kis és középső csoportosok csak vonatoztak egy kört a környéken. Nagyon élvezték, úgy örültem, hogy az időjárás nem rontotta el.

Miki:
- Mikoj hoz a jézuska vijám meknis göjkojcsoját? - hmmm, ha rajtam múlik soha de csak ennyi hallatszott ki:
- Görkorcsolyát majd a bátyus vesz neked, én biztos nem.

Maja:
bájá - bárány

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése