2013. március 6., szerda

2013.03.06./2.

Képgaléria

Várom a tavaszt
(a szokásos piros háromszöges babatáblánkat lecseréltem a következőre: "Felejtsd el a kutyát ... Óvakodj a gyerekektől!". Már régóta akartam valami vicces feliratot az ajtóra, sokáig a "Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel!" volt a favoritom aztán valahol rábukkantunk erre. :-D)


Kölcsön vettem! (Ádám pizsi fölsője és Miki pizsi alsója, hogy igazságos legyen)

Betegszoba   Az utóbbi hetekben Ádám többször is kint aludt, hogy a folyamatos köhögésével ne ébressze fel a többit. Miki alig várta, hogy ő is beteg legyen és kint alhasson. Aznap mindketten köhögtek.

Mikinek hagyta, hogy fölhúzza a zokniját, előlem visítva menekült, pedig nem voltak benne szögek.

Aztán egyedül fölhúzta a nadrágját is

Sétálni indultam

Szerintetek hasonlítanak?

Az oviban készültek kicsi kiszebábok, otthoni égetésre. Mi szorgalmas család vagyunk, szombaton messzi mamához akartunk menni és ott terveztük elégetni de a betegséget nem akartuk magunkkal cipelni. Vasárnap kimentünk Malomvölgybe, ott megcsináltuk a házi feladatot. Úgy reméltem a félig tél miatt nem lesznek arra emberek, levegőre pedig a betegnek is szüksége van. Ráadásul az utóbbi hetekben vagy esett vagy nyakig érő sár volt, így a kültéri programok korlátozottak voltak. Nem jött be, a jó idő miatt igazi tömeg volt. Azért igyekeztünk távol maradni mindenkitől a gyerekek pedig egész úton nem köhögtek.

Alágyújtás


Ég a tél!

Bevégeztetett

Ügyességi játék

Másik nézőpontból: a fiúk folyamatosan rázták
 
Hinta
A séta során láttunk még virágokat, rengeteg hunyor és kankalin volt. Maja kedvencei pedig a kacsák lettek. El volt bűvölve tőlük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése