2012. május 13., vasárnap

2012.05.13.

Pénteken Messzi mamánál voltunk, ott mindig sok érdekes dolog van, például kiscsirkék, több méreteben. Az udvaron lehet szaladgálni, visítozni, a szomszéd nem csendmániás, van saját homokozó,az esővizes hordóban lehet pancsolni aztán a homokozóba vizet hordani és iszapot gyártani. Ezek csupa olyan dolgok amiket itthon egyéb tényezők miatt nem lehet csinálni. Pedig már annyit gondolkodtam, hogy lehetne az erkélyre homokozót telepíteni, reggel kipakolnám őket egy vödör vízzel és had gyúrják. Aztán rögtön eszembe jutott az is, hogy rövid időn belül elkezdenék kipróbálni milyen hangja van a vizes homoknak ha ledobják az erkélyről vagy valami még rosszabb, az én fiaimnak van fantáziája. Szóval marad a játszó, ott a többi gyerek miatt nem lehet vizezni.
Maja is mutatott pár új trükköt, a kutyára következesen azt mondta: aaau, egyszer a macskára is rámutatott, hogy: nyau, ez lehet véletlen volt azért körberajongtuk.
Egyéb tudományai, integetéshez néha azt mondja: pá-pá és mondogatja: ana, még nem biztos, hogy közben rám gondol de mindent el kell kezdeni valahol.
Kedvenc foteljéből pedig egyedül le tud mászni.
Szeleburdi család holnap fölkerekedik és megszállja Budapestet. A készülődés körüli őrület megvolt, holnap már csak föl kell pakolni a fél lakást, 3 besózott gyereket és egy lámpalázas férjet a vonatra. Aki szívesen cserélne velem jelentkezzen.

Néhány kép, csak úgy

Ezt már lehet mutattam, Ádám farsangi rajza, szereplők: Miki, Tomi, Ádám (de ez nem biztos, több variáció is volt) a huszár pedig még márciusi alkotás.

Ezt múlt héten készítettük (készítettem) eredetileg fél órára saccoltam az élettartamát, végül is két délután lett belőle és egész keveset veszekedtek rajta.

Füles a bátor berepülő pilóta.

Maja felfedezte, hogy a mászás jó móka

Rozi néni takarít (aki ilyen kendőt lát valahol rózsaszínben és pirosban azonnal szóljon!)

A királylányokat lovon viszik

Egyedül is megy

A csigát jobban szerette

Ez az én székem

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése