2012. augusztus 31., péntek

2012.08.31./2.

Nyaraltunk a világhírű Messzi mama Campingben. Csak szűk családi körben, húsz körül abbahagytam a számolást. Az a terv az volt, hogy a fiúk már pénteken ott maradnak és mi vasárnap megyünk utánuk aztán hétfőn együtt hazajövünk. Ment is minden rendben, a fiaim épp iszapot gyártottak a homokozóban amikor elköszöntem tőlük. Már a buszmegállóban álltam amikor rohantak utánunk, hogy Ádám sírva haza akar jönni, öltöznek. Elbúcsúztam a szabadnapomtól, begyűjtöttem a fiúkat és hazajöttünk. Másnap felpakoltuk a csapatot és ismét kimentünk. Ádám apával sátorban aludt.
Vasárnap bográcsozós kerti parti volt, némi ereszd el a hajammal egybekötve. Klassz volt.
Városiakban él az a hit, hogy falun csend van, meg nyugalom. De nem. Aki csendet akar költözzön tanyára, vagy maradjon a városba. Reggel 5-kor a harang, ismétlem HARANG ébreszti a falut de vasárnap és ünnepnap is! Aztán sokáig nincs harangozás én még a délit se hallottam, valószínűleg elsodortak az események. Van viszont más lárma, az ablak alatt masírozik a tejes, a gázos, a fagyis, a dinnyés, a hagyaték felvásárló, mind végig zenéli, kiabálja a falut mindezt szundi időben. Szerencsére Maja zajálló ha egyszer elalszik, de amikor még két perc kellene, hogy elaludjon és jön a dinnyééééééét! na akkor le tudnám nyomni a torkán a teljes készletet. Szóval ezek után a kakas hangja már fel sem tűnik.


Kell egy hét együttlét! Ja ez nem a Sziget, mindegy :-)

Vállalkozó gyerekek tetoválást kaptak. (valaki mondja meg mért rakja be fordítva a képeket)


Végre festhettem valami lányosat is!

A Caming vendégei az élményfürdőt is igénybe vehették. Fél óra múlva az udvaron nem volt száraz ember.

Újabb csajos alkotás

Nyuszika még nem tudja, röpülni szeretne vagy csak mazsorett edzést tart.

Miki elvonult kuglófot enni

Utána mindenkinek egyen csokis bajusza volt


Miki

Csak 18 éven aluliaknak

Eredeti Szabó Maja alkotás a nappaliban

és a konyhában is

Készültem játékkal is. Az ötletet ITT találtam. Még itthon megrajzoltam a lapokat, mivel nem vagyok valami nagy művész kiosztáskor egyeztettük a fiúkkal mi is van a képen, majdnem mind felismerték. Aztán kiengedtem őket a kertbe keresgélni. Miki egy találat után feladta, tőle ennek a teljesítménynek is nagyon örültem. Ádám fél óra alatt talált meg mindent. Nagyon tetszett neki a feladat!

A fénykép már itthon készült és sajnos addigra volt ami elszáradt.

Egérirtásért felelős főmunkatárs nem mellesleg kiváló a dorombműve
Egyik kedvenc tevékenysége a ház egy nem túl eldugott de igen forgalmas pontján (folyosó) teljes testhosszában elterülni, majd élvezi ahogy mindenki (több mint 20 fő) rajta ugrál keresztül. Maja minden találkozásukkor megáll előtte és mutogat: cccssszccc. Majául ez azt jelenti cica.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése