2010. július 23., péntek

2010.07.23.

Még mindig bili lecke (bocs, de ez egy darabig még biztos top témám lesz). Szóval ma megjött a mamám és Miki bepalizta, hogy vegyük le a bodyt. Tudom meleg van, szívem szerint nem is adnám rá de ez az egyetlen ruhadarab amit nem tud leszedni magáról és így a pelust se szedi le. Rossz érzésem volt de beadtam a derekam, gyorsan lekerült a pelus is, majd követelte a bilit, ráült és belekakilt. Tapsvihar, fákjás felvonulás, örömtüzek még a híradóba is benn lesz, este nézzétek. Gyerek boldog, egyszál fütyiben rohangál a lakásban.

- Miki ha pisilni kell ülj rá a bilire, jó?

- Jóóó.

Nagy nehezen sikerült felraknom az ebédet, még a hagyma sem égett oda, mikor ott tartottam, hogy akkor most kaja elvan nélkülem, picit leülhetek, egy vékonyka hang:

- Anyaaaa piszite! (pisiltem)

Megyek oda, keresem, tócsa sehol.

- Nem pisiltél, vicceltél. Ha pisilni kell csücsülj a bilire. - visszaülök és féreérthetetlen tocsogást hallok. Gyermekem fülig érő szájjal és két lábbal tocsog a pisibe. Igen szólt, igen megnéztem, de nem ott volt a tócsa ahol mutatta. Gyerek a kádba, padló feltöröl, közben Miki kinyitotta a zuhanyt és beterítette vele az egész fürdőszobát, hosszú kűzdelem után fél vödör vizet szedtem össze a padlóról. Elengedtem a gyereket, gondoltam ha már itt vagyok kitakarítom a fürdőt, a kellemest kössük össze a hasznossal és amíg a domestos dolgozik hajat mostam. Mire végeztem a fürdőbe Miki a szőnyegre is pisilt egyet. Utána becsomagoltam és most pár napig felfüggesztem a bili témát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése