2010. május 5., szerda

2010.05.05.




Az első és legfontosabb hír Ádám ma életében először a messzi mamánál alszik. Reggel mentek el már kaptunk egy rakás képet, jól érzi magát, dajkálta a legkisebb unokatesóját, pipit etetett és hasonlók. Holnap jön haza, kíváncsi vagyok mit mesél.

Délután próbamunkán voltam. Összességében nekem tetszett, végre valami olyat csináltam, amit nem szakított félbe a szokásos:

- Aanyaaaaaaa!

Egészen mást csináltam mint az anyaság előtti életemben de mindenki megúszta a ténykedésem, nem tettem semmi jóvátehetetlent. Holnap is mehetek próbanapra. Remélem azért holnap már mondanak valamit, mert elszórakozhatok én ott egy-két nap pár órát de azzal egyikőnk sincs előrébb.

Este átszaladtam Ádám cipőjéért a boltba, tegnap jött meg, úgy kellett megrendelni a méretet. Már régi modell, de nagyon örültem, hogy találtunk belőle, mert szereti, és nem is találtunk jobbat a pillanatnyi kínálatba.

Este Miki már megfürödve, esti puszival áll az ágyba, mikor kiderült hogy nincs meg a pohara, hatalmas palotánk minden zugát átkutattuk, sehol.

- Miki hova tetted a poharad?

- Inni, inni, inni! (oké, oké azt keressük nem látod?)

- Az ágy alatt nézted?

- Igen. ( apa közben már majdnem kezdi bontani a parkettát hátha alatta van)

Azért csak bekukkantok még egyszer az ágy alá és mi vigyorog velem szemben, igen a pohár! Gyermek megörül, teljes a létszám, lehet aludni. De olyan jó volt a műsor, hogy hangosan tiltakozik az alvás ellen. Még egy kör a gyerek szobába:

- Miki este van, aludni kell, megvan a poharad, a csillagod, jó éjszakát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése